ALTRES D.O.:

SUMARROCA

Basant-nos en la nostra experiència sobre la gestió de la vinya (més de 400 ha de cultiu al Penedès), Sumarroca ha elaborat vins de diverses zones vitivinícoles d'Espanya. El nostre departament tècnic, dirigit per Òscar Llombart, ha fet un treball metòdic. Aquesta tasca ens ha portat pas a pas fins al nostre objectiu: elaborar diverses denominacions d'origen espanyoles.

  •   GRAONS DO MONTSANT  

    GRAONS DO MONTSANT

    Terrasses seleccionades del Montsant

    Vi elaborat a la DO Montsant. Quan Bodegues Sumarroca va voler elaborar un vi a la denominació d’origen Montsant, va buscar una zona on l’empremta del terreny en el vi fos ben definida. Vam escollir la zona del Masroig, on el terreny té un percentatge lleugerament superior d’argiles, cosa que li confereix una suavitat superior, i una influència important del riu Ebre, que li permet aguantar millor les altes temperatures de l’estiu.

    VEURE PRODUCTE
  • ESPURNA DE MAR DO EMPORDÀ  

    ESPURNA DE MAR DO EMPORDÀ

    Cupatge tradicional de les varietats garnatxa blanca i macabeu fermentades en acer inoxidable per expressar al màxim el caràcter empordanès que li atorguen la influència del mar Mediterrani i els sòls de la serra de Rodes.

    VEURE PRODUCTE
  • ESPURNA DE LLUNA DO EMPORDÀ  

    ESPURNA DE LLUNA DO EMPORDÀ

    Cupatge tradicional elaborat principalment amb les varietats garnatxa negra i carinyena, fermentades en acer inoxidable per expressar al màxim el caràcter empordanès que li atorguen la influència del mar Mediterrani i els sòls de la serra de Rodes.

    VEURE PRODUCTE
  • ESPURNA DE VENT D.O EMPORDA  

    ESPURNA DE VENT D.O EMPORDA

    Cupatge tradicional elaborat principalment amb les varietats garnatxa negra i carinyena, fermentades en acer inoxidable per expressar al màxim el caràcter empordanès que li atorguen la influència del mar Mediterrani i els sòls de la serra de Rodes.

    VEURE PRODUCTE
  • ESPURNA DE TEMPS D.O EMPORDÀ  

    ESPURNA DE TEMPS D.O EMPORDÀ

    Cupatge tradicional elaborat principalment amb les varietats locals carinyena i garnatxa negra, completades amb un petit percentatge de cabernet sauvignon i syrah.

    VEURE PRODUCTE