Bodegues Sumarroca
Bodegues Sumarroca
Bodegues Sumarroca

Enoturisme

Oferim un món d’experiències i emocions relacionades amb la cultura del vi en diversos entorns: la vinya, el celler, els salons...

Descobriu les nostres propostes trucant de dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 hores al tel. 93.475.01.25

1. TASTOS I CURSOS

Els nostres enòlegs fan cursos de tast, conferències divulgatives en l'àmbit de l'enologia i investigacions sobre vins d'altres zones vitivinícoles.

- Cursos d'iniciació: adreçats a persones o col.lectius interessats a conèixer i comparar vins i caves de diverses regions per distingir i entendre'n les diferències, així com per familiaritzar-se amb les normes i els mecanismes del tast.

- Cursos avançats: adreçats a persones o col.lectius ja iniciats en el món del tast de vins i caves, amb l'objectiu d'aprofundir en el procés i el mètode de la degustació.

2. VISITA de les bodegues Sumarroca a Subirats: visita de les instal.lacions que culmina amb la degustació d'una copa de cava.

3. GASTRONOMIA EN UN ENTORN RELAXAT

Un ambient càlid i acollidor, lluny del ritme frenètic de la vida moderna, dedicat a tots els entusiastes de la gastronomia. El millor refugi després d'un dia intens i l'entorn ideal per començar el matí esmorzant o per assaborir un dinar o un sopar amb vistes a les vinyes. Cada plat es marida amb les últimes elaboracions del celler.

Entre vinyes: els àpats a l'aire lliure tenen un encant especial. Són l'aire fresc, la brisa, les vistes i els sons els que permeten connectar amb la naturalesa i relaxar-se. A la vinya, tot hi té més bon gust.

4. ESDEVENIMENTS PERSONALITZATS

Exclusivitat: finca d'accés privat

Fem realitat les vostres necessitats i il.lusions personalitzant tots els aspectes de l'entorn. Consulteu-nos.

2_logo_cat_gif