Otras denominaciones
oscar llombart 2

Altres Denominacions

Basant-nos en la nostra experiència sobre la gestió de la vinya (més de 400 ha de cultiu al Penedès), Sumarroca ha elaborat vins de diverses zones vitivinícoles d'Espanya. El nostre departament tècnic, dirigit per Òscar Llombart, ha fet un treball metòdic. Aquesta tasca ens ha portat pas a pas fins al nostre objectiu: elaborar diverses denominacions d'origen espanyoles.

D'aquesta manera, Sumarroca s'implica en vinyes, vinificacions i elaboracions a la Rioja, Rueda i el Montsant. Per poder-ho aconseguir, aprofita l'experiència del seu equip en l'elaboració anual de més de 2,5 milions d'ampolles de caves i vins del Penedès. El fet diferenciador de poder elaborar aquesta quantitat important amb vinyes pròpies ens permet tenir els mitjans adequats per intervenir en aquestes tres zones vitivinícoles.

Per aquesta raó, hem seleccionat bodegues que ens permeten desenvolupar el nostre projecte al 100 %. Ens impliquem en la feina de les parcel·les i en la selecció de les varietats de raïm per garantir un producte Sumarroca. També aportem els nostres coneixements a la vegada que respectem escrupolosament la zona, les característiques, els usos i els costums. L'objectiu consisteix a mantenir la satisfacció dels clients i amics, així com aconseguir l'estil de vida que Sumarroca vol oferir al món de la gastronomia i al plaer en general.

Mapa d'ubicació