ESPURNA DE LLUNA DO EMPORDÀ  

ESPURNA DE LLUNA DO EMPORDÀ

Cupatge tradicional elaborat principalment amb les varietats garnatxa negra i carinyena, fermentades en acer inoxidable per expressar al màxim el caràcter empordanès que li atorguen la influència del mar Mediterrani i els sòls de la serra de Rodes.

CARACTERÍSTIQUES DE LA VINYA

Vi elaborat a la DO Empordà. Quan Bodegues Sumarroca va voler elaborar un vi a la denominació d’origen Empordà, va cercar una zona on l’empremta del terreny en el vi quedés ben definida. Vam escollir la zona de Pau, a l’Alt Empordà, situada prop del mar Mediterrani i als peus de la serra de Rodes, fet que ens garanteix un gran ventall de terrers, des de saulons fins a pissarres i granits, amb diversitats i especificitats diferents en les característiques dels vins.

NOTA DE TAST

Color vermell pàl·lid, d’intensitat mitjana. Aroma intensa, amb notes afruitades de maduixes i cireres. En boca és suau, gustós i afruitat, amb un final fresc i llarg.

ELABORACIÓ

Vinificació de les varietats per separat. Maceració en premsa durant algunes hores per extreure al màxim les característiques varietals. Desfangament estàtic i fermentació controlada a una temperatura de 16 ºC durant 21 dies. Es manté amb les seves mares fins al moment de l’embotellament.

DADES ANALÍTIQUES

Alcohol: 13,0 % vol.