ESPURNA DE MAR DO EMPORDÀ  

ESPURNA DE MAR DO EMPORDÀ

Cupatge tradicional de les varietats garnatxa blanca i macabeu fermentades en acer inoxidable per expressar al màxim el caràcter empordanès que li atorguen la influència del mar Mediterrani i els sòls de la serra de Rodes.

CARACTERÍSTIQUES DE LA VINYA

Vi elaborat a la DO Empordà. Quan Bodegues Sumarroca va voler elaborar un vi a la denominació d’origen Empordà, va cercar una zona on l’empremta del terreny en el vi quedés ben definida. Vam escollir la zona de Pau, a l’Alt Empordà, situada prop del mar Mediterrani i als peus de la serra de Rodes, fet que ens garanteix un gran ventall de terrers, des de saulons fins a pissarres i granits, amb diversitats i especificitats diferents en les característiques dels vins.

NOTA DE TAST

De color groc pàl·lid amb notes de color verd, es presenta fresc i aromàtic amb notes principalment afruitades, de pera i poma fresca. En boca és untuós i glicèric, amb un final llarg i afruitat. Combinació de frescor i untuositat, característica principal de les varietats.

ELABORACIÓ

Raïm collit a mà vinificat per separat. Premsatge suau, desfangament estàtic i fermentació controlada a una temperatura de 16 ºC durant 20 dies. Es manté amb les seves mares fins al moment de l’embotellament. 

DADES ANALÍTIQUES

Alcohol: 12,0 % vol.