Cava IN SITU  

Cava IN SITU

Fashion amb cupatge tradicional

Després d’introduir innovacions i millores en els cupatges de casa nostra, volíem tornar a l’elaboració que es feia in situ, ja fa més d’un segle. Vam fer un cupatge de les tres varietats tradicionals, macabeu, xarel·lo i parellada, totes procedents de la nostra finca Sumarroca.

CARACTERÍSTIQUES DE LA VINYA

Vi procedent de la nostra finca Sumarroca, situada a Sant Sadurní d’Anoia. El terreny és pobre, calcari i amb presència de graves. La influència del mar es veu disminuïda per l’efecte del massís del Garraf, que asseca les marinades, i la serralada prelitoral, que redueix l’excés de vent sec procedent de l’interior del país.

NOTA DE TAST

Color groc pàl·lid amb bombolles fines i persistents. En nas ofereix notes suaus de poma fresca, acompanyada d’aromes de cítrics que es combinen amb les incipients aromes torrades i de pastisseria que aporten els llevats. En boca presenta una escuma integrada que aporta frescor a les notes de poma àcida i pastisseria.

ELABORACIÓ

Vinificació per separat segons varietat. Desfangament estàtic durant 24 hores. Fermentació en dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura de 14 ºC durant 18 dies. Posterior cupatge entre macabeu, xarel·lo i parellada aproximadament a parts iguals. Criança en rima de 16 mesos.

DADES ANALÍTIQUES I DECLARACIÓ D’AL•LÈRGENS

Alcohol: 12,00% vol.

Els nostres productes contenen sulfits.

Els nostres productes no contenen ni gluten, ni derivats de la llet, ni hi ha perill de contaminació encreuada.