NÚRIA CLAVEROL ROSÉ  

NÚRIA CLAVEROL ROSÉ

FINCA MOLÍ COLOMA BRUT RESERVA 2014

Fruites del bosc amb cava

CARACTERÍSTIQUES DE LA VINYA

Paratge situat a la vora del riu Anoia, al terme municipal de Subirats. Presenta un sòl molt calcari amb una gran presència de còdols de riu i un percentatge elevat d’argila. Està situat al peu de la Serralada Litoral, que protegeix els ceps de les marinades humides. La vinya està oberta a la influència dels vents més secs de l’interior.

VEREMA

L’anyada 2014 va començar amb pluges intenses al novembre, que van anar seguides d’un hivern suau i molt sec. La brotada es va avançar algun dia respecte als anys anteriors i al començament van caure 60 litres, cosa que va afavorir un bon creixement. La primavera va ser suau, sobretot de dia, i més aviat seca; només al final de maig va caure un seguit de pluges continuades. Durant el mes de juny, la temperatura va pujar considerablement i la humitat va ser elevada. La resta de l’estiu va transcórrer amb temperatures diürnes moderades i mínimes normalitzades, i amb algunes pluges. La verema va començar una mica més tard del que és habitual, amb una producció menor que l’anyada anterior.

NOTA DE TAST

Color rosat de capa mitjana. Cava d’intensitat elevada amb notes elegants de fruita vermella, com ara groselles i maduixes, amb un fons mineral refrescant. En boca és delicat, amb intensitat mitjana i una elegància i finor que expressen a la perfecció el terreny d’on prové.

ELABORACIÓ

Maceració en premsa a baixa temperatura per extreure al màxim el color i la personalitat del raïm. Desfangament estàtic de 24 hores i fermentació en tancs d’acer inoxidable a 16 ºC. Criança en rima d’aproximadament 20 mesos.

DADES ANALÍTIQUES I DECLARACIÓ D’AL•LÈRGENS

Alcohol: 11,80 % vol.

Dosificació: 5 ml

Acidesa total: 3,90 g/l

pH: 3,10

Els nostres productes contenen sulfits.

Els nostres productes no contenen ni gluten, ni derivats de la llet, ni hi ha perill de contaminació creuada.