Tempranillo Tinto - Sumarroca  

Tempranillo

Vi procedent d’una barreja de 3 parcel•les pròpies diferents d’ull de llebre, combinades per oferir la màxima expressió i personalitat de la finca Sumarroca

Característiques de la vinya

Es tracta de les parcel•les Marimon, Santa Creu i Pere Barraca, que procedeixen de la partida de Santa Creu i dels Plans, a la finca Sumarroca. La partida de Santa Creu destaca per un sòl extremadament pobre en matèria orgànica, amb un alt percentatge de pedra calcària i una gran presència de graves en profunditat, mentre que la partida dels Plans té un percentatge més elevat d’argila fèrrica, un percentatge de graves més baix i és molt pobra en matèria orgànica.

Nota de Tast

Color robí amb rivets porpra. Aroma de fruites vermelles madures, com ara cireres i mores, combinades amb notes d’espècies com ara el clau i el pebre. La boca és fresca i afruitada, amb les notes de criança plenament integrades.

Elaboració

Fermentació a 26 ºC i maceració mínima de 10 dies. Fermentació malolàctica en acer inoxidable a una temperatura controlada de 20 ºC. Posterior criança de 8 mesos en roure francès. Repòs en ampolla de 10 mesos abans de sortir al mercat.

Dades analítiques

Alcohol: 13,00 % vol.

Els nostres productes contenen sulfits.

Els nostres productes no contenen ni gluten, ni derivats de la llet, ni hi ha perill de contaminació encreuada.