24 de maig de 2022
1a edició Caminada Solidària a Sumarroca

1a Caminada Solidaria a Sumarroca
El proper 5 de juny a les 9h, Bodegues Sumarroca organitzem la primera caminada solidària a les vinyes de la seva Finca situada a Monistrol d’Anoia.

La caminada consta d’una ruta circular de 8km entre vinyes que s’inicia al poble de Monistrol d’Anoia. Al finalitzar la cursa hi haurà una Batucada i es donarà esmorzar, aigua, sucs i cava, amb un ambient molt festiu. Cada participant tindrà una motxilla d’obsequi.

El preu de la cursa és de 10€ per les persones a partir de 15 anys i de 5€ per als infants de 5 a 14 anys.

La inscripció es pot realitzar a la pàgina web: www.talentfemeni.com/reserva-online i a més, si alguna persona vol fer un donatiu sense fer la caminada, hi ha la possibilitat de col·laborar comprant una entrada a la Fila 0.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

14  −    =  6

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca