Terra de somiadors

La combinació perfecta entre tradició vitivinícola i capacitat innovadora.

Un gran equip de professionals al darrere d’una família que ha unit la passió per la terra i la tenacitat per cultivar-la, la tradició i la voluntat innovadora, el sentiment i la raó.

A Sumarroca treballem per fer realitat la filosofia del seu creador: millorar la qualitat de la producció per obtenir vins i caves innovadors, amb caràcter i equilibri.

Orígens

Els orígens de la vocació viticultora dels cellers estan situats a la població de Llimiana, al Pallars Jussà. És allà on diverses generacions de la família Sumarroca es varen dedicar al cultiu de la vinya i actualment segueixen fent-ho a la comarca del Penedès.

Adquireix les finques de Molí Coloma a Subirats i Heretat Sabartés a Banyeres del Penedès.

El 1999 l’antiga possessió del Marquès de Monistrol passa a anomenar-se Finca Sumarroca, essent la finca més extensa de tota la comarca del Penedès

Filosofia

L’objectiu de l’empresa no és centrar-se en la producció a gran escala ni en competir amb els cellers de major volum.

Sumarroca treballa constantment en la línia d’una major qualitat de producció, de serveis i de gestió mediambiental.

Sumarroca desenvolupa projectes de recerca per obtenir vins i caves de gran personalitat i caràcter.

Necessites ajuda per escollir?

Triar un vi és una cosa subjectiva i personal. Es podria dir que hi ha tants vins com paladars. Per això, dedica temps a conèixer el que t’agrada i a provar i diferenciar diferents estils i etiquetes fins a forjar el teu propi criteri. Respon aquestes preguntes i encertaràs amb l’elecció del teu vi!

Tria el teu vi

Viu l'Experiència

La cultura del vi i del cava

Oferim un món d’experiències i emocions relacionades amb la cultura del vi en diferents entorns: vinyes, enoturisme per a empreses i visites

Experiències
Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca