Depuradora Biològica

La depuració de l’aigua consisteix en fer un ús funcional de les aigües residuals amb un tractament del recurs de la manera més natural possible. Les tasques vinculades a l’activitat de vinificació i, estacionalment, la verema, suposen l’aigua residual del celler.

Les depuradores biològiques disposen d’un sistema que capta l’oxigen de l’atmosfera i l’injecta a l’aigua amb la finalitat de reduir la matèria orgànica. Un cop s’aconsegueixen els valors òptims, l’aigua passa a uns decantadors on es precipitaran els fangs, que posteriorment es retornen al sòl en forma d’adob.

Una vegada finalitzat aquest procediment, es pot considerar completat el procés de depuració i, per tant, l’aigua acumulada es pot alliberar perquè torni a entrar al circuit biològic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

24  −  14  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca