16 de gener de 2020
Eliminem les ampolles d’aigua de plàstic

Amb les continues millores en matèries de sostenibilitat, a Sumarroca hem eliminat les ampolles d’aigua de plàstic. Som una empresa que ens importa el medi ambient i el benestar dels nostres treballadors i treballadores, per això hem reduït considerablement els residus de plàstic i hem instal·lat dispensadors i subministrat ampolles de vidre i d’alumini.

A més, amb aquesta mesura, hem anul·lat el transport d’un extrem a l’altre del país, de quantitat d’ampolles d’aigua que suposava un impacte negatiu sobre l’ecosistema degut a la contaminació dels camions.

Amb la instal·lació d’aquest nou sistema de filtració, s’assegura una aigua pura amb una mineralització dèbil que compleix amb les recomanacions establertes per la OMS. Aquest procés elimina la calç de l’aigua i per suposat, no requereix l’ús de productes químics.

A més, amb la reducció del plàstic, s’estalvien més de 2.000L de petroli que eren requerits per la producció d’envasos PET, s’eliminen més de 2000kgs de disminució del CO2 en el medi ambient, es redueixen 300L de gasoil emprats pel transport i uns 5.000€ d’estalvi sobre el cost d’eliminació dels plàstics.

Beure una aigua amb un perfil qualitatiu alt comporta una sèrie de beneficis pels treballadors i les treballadores de Sumarroca: tenir una pell sana, eliminar les toxines de l’organisme, bona salut òssia, estabilitzar la sang, augmentar la resistència al cansament, augmentar la productivitat i mantenir la concentració, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  +  55  =  64

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca