Festa de la Verema
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Festa de la Verema
Festa de la verema nocturna El divendres 23 d’agost t’espera un vespre inoblidable: Verema, trepitjada de raïms i música en viu.

Començarem la vetllada a les 9 del vespre amb una copa de benvinguda a l’espectacular terrassa del celler. Després visitarem les instal·lacions i farem un tast de mosts durant la passejada.

Per finalitzar la ruta, els més atrevits podreu trepitjar raïms per viure la verema com es feia antigament.

Però això no és tot! Perquè la verema és una gran festa per a nosaltres, el moment de celebrar la nova anyada, i ho volem compartir amb vosaltres. Per això hem organitzat un pica-pica a la terrassa (pa amb tomàquet, embotits, formatges, amanides...) i un concert de música en viu a càrrec d'Andrea Perrone i Alejandro Leguizamo per amenitzar la vetllada.

PREU:
39€

DIA:
23 d'agost

HORARI:
De 21:00 a 00:30h

DURADA APROXIMADA:
3h 30 min

LLOC:
Bodegues Sumarroca, Finca Molí Coloma, Sant Sadurní

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.
Galeria d'imatges