Visita & tast & brunch de masia
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Visita & tast & brunch de masia
El silenci de la vinya, el so relaxant dels ocells... Escolta la natura i gaudeix del nostre paisatge mentre degustes un deliciós brunch a l'aire lliure acompanyat dels nostres vins i caves. Començarem l'activitat amb un primer tast de cava mentre us expliquem la història de la família i el celler a la terrassa amb vistes a la vinya i la Montserrat. Realitzarem una visita al celler i la vinya. Finalitzarem amb un brunch que es compon d'embotits, formatges, truita de patates amb pa amb tomàquet i i una crema de verdures o gaspatxo. També podreu tastar el nostre oli Verge Extra d'elaboració pròpia Molí Coloma.

PREU:
38€

DIA:
A consultar . ES REQUEREIX CONFIRMACIÓ DE LA VISITA AMB 24 HORES D'ANTELACIÓ (ATENCIÓ AL CLIENT: DILLUNS A DIJOUS DE 8:00 A 17:00, DIVENDRES DE 8:00 A 15:00).

HORARI:
11h

DURADA APROXIMADA:
3h

LLOC:
Bodegues Sumarroca

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.
Galeria d'imatges