07 de abril de 2020
La família Sumarroca dóna 1 tona de llegums a Càritas

La donació de Sumarroca anirà destinada a famílies sense recursos

 

Subirats, 7 d’abril del 2020. – La família Sumarroca, a través de la seva distribuïdora d’alimentació Selfoods, ha lliurat 1 tona de llegum a l’organització humanitària Càritas.

La distribució d’aquests 1.800 pots es farà a través de la seu de Càritas a Vilanova i la Geltrú i proveirà a unes 1000 famílies de la zona del Penedès-Garraf que quinzenalment reben en els seus domicilis un paquet amb d’aliments de primera necessitat.

Cooperar i buscar solucions plegats és la via de sortida a aquesta situació terrible que ha copsat les nostres vides. Des del celler que regenta la família Sumarroca es seguiran buscant maneres de poder avançar conjuntament per així poder tornar a gaudir de la nostra salut i del nostre entorn. Tots SUMem!

 

Projectes amb COR que ha potenciat Sumarroca arrel de la crisi del COVID-19

Des de l’inici de l’estat d’emergència, Bodegues Sumarroca ha apostat per a fer el donatiu d’1€ per cada ampolla que ven a la botiga online al programa “A tu lado” de la ONG Save the Children. Aquest, s’ha creat específicament per atendre als infants més vulnerables d’unes 6.500 famílies i donar-los accés a una alimentació bàsica, a una atenció psicològica i la possibilitat de seguir avançant amb la seva educació.

La ONG Save the Children ha preparat abonaments per aliments bàsics, serveis de recolzament psicològic i d’acompanyament a pares i mares amb pautes de criança i educació positiva. També programes d’intervenció educativa a través d’un teixit escolar a distància i disposició d’eines tecnològiques com connexió a internet o distribució de tablets.

Les compres amb cor es poden fer a l’enllaç: www.clubsumarroca.com/shop

 

Coneix el projecte a:

www.savethechildren.es/donacion-ong/donar-coronavirus-en-espana-familias-vulnerables

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0

< Home