22 de abril de 2021
Medalla d’Or al Berliner Wein Trophy pel Sumarroca Reserva Brut 2018 Ecològic

El celler també ha obtingut un reconeixement de plata amb el Gran Reserva Brut Nature 2017

Bodegues Sumarroca, celler ecològic situat al Penedès, ha rebut medalla d’or pel Reserva Brut ecològic del 2018 a una de les competicions internacionals amb més renom d’Alemanya, edició d’hivern, Berliner Wein Trophy 2021. De les mostres presentades, només un 30% dels vins o escumosos poden obtenir medalla.

El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017, el qual ha aconseguit medalla de plata.

Berliner Wine Trophy reuneix cada any nombrosos experts de tot el planeta que han format un panell independent d’experts compost per enòlegs, sommeliers, «masters of wine», viticultors, periodistes o distribuïdors.  En aquesta edició s’han presentat 7.000 mostres de 2.000 participants d’uns 41 països del món.

Després de rebre el premi BEST CAVA al Mundus Vini del passat mes de març i amb l’obtenció d’aquests premis, Sumarroca demostra el seu compromís amb l’elaboració de productes de qualitat.

NOTA DE TAST DEL RESERVA BRUT ECOLÒGIC

Color groc pàl·lid. Aroma molt fresca, barreja de fruita pro­cedent del vi base amb les primeres notes de pastisseria de­gudes a la criança de dos anys del cava. En boca és afruitat i fresc, amb una bombolla fina i agradable que s’integra a la perfecció a l’estructura del cava.

Tasta el cava aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

79  −    =  76

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca