Celler

AMOR PER LA VINYA

Una història d’una generació d’amor per les vinyes i de la constant recerca per trobar la màxima expressió del vi. A Sumarroca condensem l’essència vitivinícola de la zona més emblemàtica del Penedès amb l’elaboració de caves i vins, la voluntat innovadora d’un gran equip de professionals i amb una filosofia on s’expressi frescor, elegància i suavitat. Tot això a través del cultiu ecològic de les més de 400 hectàrees de la nostra propietat.

A Sumarroca combinem tradició, sentiment i coneixement per innovar sense perdre la personalitat i estil propi del celler.

Els nostres orígens

Els nostres orígens es remunten a la població de Llimiana, al Pallars Jussà. Allà és on diverses generacions de la família Sumarroca ja estaven compromeses amb el cultiu de la vinya. A principis dels anys 80, Carles Sumarroca es trasllada al Penedès, on adquireix les finques Molí Coloma, a Subirats i Heretat Sabartés, a Banyeres del Penedès.

El 1999 es compra la finca més emblemàtica de Sant Sadurní d’Anoia, que passa a ser coneguda com a Finca Sumarroca.

Així, els pilars sobre els quals hem consolidat la trajectòria i dissenyat els nostres vins i caves com a sinònim de brindis inoblidables, ha estat la passió per la terra de la família Sumarroca, l’esperit de treball i la innovació permanent, aprofundint en varietats autòctones i introduint-ne de forànies, i implementant nous sistemes i processos d’elaboració.

El celler està situat a la finca Molí Coloma, en ple cor del Penedès, entre Barcelona i Tarragona, al costat de la riba del riu Anoia. Les vinyes estan repartides en tres finques: Molí Coloma, Heretat Sabartés i la finca Sumarroca. En total són 464,8 ha, que ens permeten autoabastir-nos al cent per cent del raïm que necessita el nostre celler per a l’elaboració de vins i caves.

D’aquesta manera, controlem totes i cadascuna de les etapes del procés d’elaboració a través d’una traçabilitat total que arrenca a la vinya i acaba a l’ampolla.

En paral·lel, el foment de la biodiversitat és una constant en la gestió mediambiental de Sumarroca, practicant una viticultura responsable i ecològica, gràcies a un equip de quatre enòlegs i a una direcció tècnic-agrària de les finques.

Ens definim com:

Joves

Som un celler amb només 30 anys d'història

Implicats

No només amb la terra, sinó també amb l'entorn

Autosuficients

Tenim 100% de collita pròpia, amb més de vint varietats diferents

Arrels

La nostra família és d'origen agrícola del Pallars Jussà

Sostenibles

Som dels cellers del Penedès amb més finca ecològica i de gestió biodinàmica

Innovadors

Per la filosofia d'empresa de la família Sumarroca

Especialistes

Malgrat la nostra joventut, tenim el coneixement, l'experiència i l'equip ideal

Qualitat

En el sentit del control total de la nostra cadena d’elaboració, que es reflecteix en èxits com la gamma Núria Claverol o els Boria, Utòpic i 2CV, entre d'altres.

Compromesos

Pel que fa a les necessitats dels nostres clients i consumidors en general

Dinàmics

Elaborem en diferents denominacions d'origen i en diferents subzones del Penedès

0

Home