L’stand de Núria Claverol està situat a la zona de Cava Land (DO CAVA)
Després d’una primera edició amb excel·lents resultats, Bodegues Sumarroca torna a participar a la Barcelona Wine Week (BWW), la fira que posa en valor el producte, les característiques del territori i la sostenibilitat, valors representatius de l’ADN del Grup Sumarroca.
La BWW s’esdevé del 4 al 6 d’abril al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. Concretament, l’stand de Núria Claverol by Sumarroca estarà situat al CAVA LAND (DO Cava): P8, Carrer E, Stand 202.
Caves amb història
L’essència de Núria Claverol va néixer el 2004. Els fills de Núria i Carles Sumarroca van decidir homenatjar la seva mare i encarregar un disseny únic i especial, inspirat en les antigues àmfores gregues, per a encabir un cava de gran guarda.
La combinació de disseny, que va guanyar el premi ADI-FAD, i la selecció de xarel·lo de vinyes velles de la Finca Peretes, va fer possible el llançament de l’Homenatge, un cava de la mare i de la terra que compta amb més de 40 mesos de criança en una ampolla signada pels tres fills, en Carles, l’Albert i en Jordi.
La gamma del Núria Claverol, es completa amb 3 caves més. L’Allier, un clàssic d’avantguarda que homenatja la Núria aventurera. Un cava elaborat amb Chardonnay procedent de la Finca Cols amb una gamma aromàtica complexa i endolcida per la criança mínima de 36 mesos de criança i la fermentació en bóta de roure francès.
D’altra banda, el Blanc de Noirs, un cava elaborat de Pinot Noir de la Finca Rosendo, una petita parcel·la ubicada a la part més alta de la Finca Sumarroca. Elaborat amb una criança mínima en ampolla de 36 mesos és un cava que elogia la Núria dels Astres i del Temps.
Finalment, al trio s’afegeix el Rosé, cava elaborat amb la varietat Pinot Noir procedent de les vinyes de la Finca Molí Coloma, un paratge ubicat a la vora del riu Anoia, característic per un sòl de còdols i argila., un cava de gran expressió, una celebració de la vida.