Celebrem amb tu

T'oferim un seguit de propostes variades i il•lusionants. No obstant això, per sobre de tot, volem personalitzar la vostra visita i, així, explicar-vos millor el nostre projecte, vinyes, elaborats, etc.

Cuidarem les teves il•lusions i desitjos i intentarem adaptar-nos al màxim. El nostre entorn és cultura, intercanvi, contacte amb la natura i, també, gastronomia.

Esdeveniments i enoturisme per a empreses

T'oferim un seguit de propostes variades i il·lusionants. No obstant això, per sobre de tot, volem personalitzar la vostra visita i així, explicar-vos millor el nostre projecte, vinyes, elaboracions, etc. Cuidarem les teves il·lusions i desitjos i intentarem adaptar-nos al màxim. El nostre entorn és cultura, intercanvi, contacte amb la natura i també, gastronomia. Team building Tallers

Casaments

Fem realitat les teves il·lusions personalitzant la vinya, el celler i els nostres salons per convertir un dels dies més importants de la teva vida, en una experiència inoblidable. Descobreix l'exclusivitat, elegància i privacitat de celebrar el teu casament en una mansió modernista del segle XIX envoltada per 25 ha de vinya.

VISITAR HERETAT SABARTÉS
0

< Home