Showcooking
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Showcooking
Hi ha un encant especial en els àpats exteriors, l'aire fresc, les vistes, els sons de la natura. Només grups i empreses. Després d'un recorregut on podràs conèixer la nostra història i com elaborem els nostres vins i caves, tastarem 3 dels nostres productes abans de dinar. Seguidament, podràs escollir entre un showcooking de paella o BBQ que els nostres cuiners prepararan davant vostre i, si us ve de gust, podreu col·laborar en l'elaboració del menjar. També podreu degustar un altre producte indispensable de la nostra dieta mediterrània: els olis d'elaboració pròpia Molí Coloma.

PREU:
A consultar

DIA:
A consultar

HORARI:
A consultar

DURADA APROXIMADA:
4h

LLOC:
Bodegues Sumarroca

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.
Galeria d'imatges