Vol de rapinyaires a la vinya & esmorzar
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Vol de rapinyaires a la vinya & esmorzar
La flora i la fauna autòctones són de gran importància per a la vinya i la natura en general. Aquesta activitat pretén apropar-nos al món dels rapinyaires a través d'una experiència on es presenten diferents aus i s'hi interactua. Iniciarem la ruta des de Monistrol d'Anoia i anirem pujant amb els cotxes particulars pels camins entre vinyes (pararem a diferents punts per explicar temes de viticultura i observar la vinya) fins al mirador des d'on podrem observar la immensitat i bellesa de la Finca Sumarroca. A continuació, anirem parant per explicar temes de viticultura i observar la vinya. Un cop al mirador, realitzarem l'activitat de vol de rapinyaires. Finalitzarem amb un esmorzar de pagès (embotit amb pa amb tomàquet), olis de la nostra pròpia elaboració i cava.

PREU:
Adults: 28€ /De 7 fins a 15 anys: 18€ / nens de 3 a 6 anys: 9 € / 1-2 anys: gratuït.

DIA:
23 de març del 2024

HORARI:
L'activitat es fa un cop al mes (excepte els mesos d'hivern i estiu).

DURADA APROXIMADA:
D'11 a 13h

LLOC:
Monistrol d'Anoia

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.
Galeria d'imatges