El romanticisme de la vinya i el vi
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
El romanticisme de la vinya i el vi
El romanticisme de la vinya i el vi. La immensitat de la vinya amb la seva paleta rica de colors i sabors ens serveix d'escenari per a un recorregut on entendre la diversitat del nostre territori. Aquesta activitat prèmium va orientada als amants de la vinya i del vi. Es desenvolupa totalment a la vinya. És un viatge per la nostra finca Sumarroca de Monistrol d'Anoia, La Finca Sumarroca, amb la nostra furgoneta, on us anirem desvetllant la història d'aquesta emblemàtica finca del Penedès, la nostra viticultura, història del celler i vins. Començarem davant de la petita masia de Cal Quetu amb un primer tast de cava i explicació de la història que amaga aquest poblet semiabandonat. Tot seguit, un meravellós recorregut per la finca entre vinyes fins al Mirador, des d'on s'aprecia la gran bellesa de tota la finca. Un cop hem arribat a l'església de Santa Creu de Creixà (s. XI), construïda entre oliveres centenàries i ceps, farem un tast de 3 vins amb productes gastronòmics de proximitat: formatges, embotits, pa de la zona acompanyats d'un tast d'oli d'elaboració pròpia Molí Coloma.

PREU:
2/3 persones: 120€ (amb IVA) per persona. 4 a 8 persones: 100€ (amb IVA) per persona.

DIA:
A consultar

HORARI:
A consultar

DURADA APROXIMADA:
3h

LLOC:
Monistrol d'Anoia

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.
Galeria d'imatges