Diversitat Funcional
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Diversitat Funcional
El món del vi és per a tothom!

Amb la voluntat de fer arribar el món del vi a tota la societat, sigui quina sigui la seva condició física, el nostre celler ofereix activitats presencials per a persones amb diversitat funcional visual i física. (S'estan desenvolupant les activitats pels auditius).

ACTIVITATS PER A DIVERSITAT FUNCIONAL VISUAL
- Comencem amb una copa de benvinguda i visita a la vinya. Allà coneixerem aspectes de la viticultura.
-A través d'una experiència sensorial, us explicarem com s'elabora el vi i el cava. Visitarem la cava vella, situada sota el Molí, on reposen els nostres caves en criança.
- L'experiència s'acaba amb el tast de 3 productes i un aperitiu de formatge, embotits i pa amb tomàquet (no subsitueix un àpat).

Opció de dinar en un restaurant a 10 minuts del celler (35€). Pels menors, preguntar.

ACTIVITATS PER A DIVERSITAT FUNCIONAL FÍSICA
- El celler disposa d'una rampa per a accedir a la vinya i poder gaudir d'una experiència entorn dels ceps. Aquí, conversarem sobre temes vitivinicoles i oferirem una copa de benvinguda.
-Accedirem al celler on ua explicarem l'elaboració del vi, especialment les diverses criances. Durant la visita, farem un tast de 3 productes i acabarem amb un aperitiu de formatge, embotits i pa amb tomàquet (no subsitueix un àpat).

Opció de dinar en un restaurant a 10 minuts del celler (35€). Pels menors, preguntar.

******
SUMARROCA ACCESIBLE
Consulta els serveis:
http://www.barcelona-access.cat/
https://www.accessibletourism.org/

TREN: Sant Sadurní + taxi (10 min.)
BUS: http://hillsabus.com/Webnova/horari-coronavirus-express-14-09-2020.pdf

PREU:
28€ per persona

DIA:
Reserva prèvia

HORARI:
Consultar

DURADA APROXIMADA:
75 minuts

LLOC:
Bodegues Sumarroca. Finca Molí Coloma. Barri El Rebato s/n. Subirats. https://www.google.es/maps/place/Bodegues+Sumarroca/@41.4282203,1.8275539,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x12a47ce66fdeb6c3:0xccd9323ab0a54035!8m2!3d41.4282163!4d1.8297426?hl=es

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.