SOM GASTRONOMIA 2025

Regió Mundial de la Gastronomia és una iniciativa de l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT) que reconeix regions destacades per la seva oferta gastronòmica i compromís amb la cultura alimentària. Aquesta distinció s’atorga a regions amb rica tradició culinària que promouen la gastronomia com a clau per al desenvolupament econòmic, la sostenibilitat i la cohesió social. Bodegues Sumarroca i Finca Vaig moldre Coloma s’han adherit a aquesta iniciativa amb total convenciment dels seus valors i objectius com a destí gastronòmic global:

  • Celebrar la Diversitat Gastronòmica: Catalunya és un mosaic de cultures, tradicions i sabors. Volem mostrar aquesta riquesa a través de festivals i esdeveniments culinaris.
  • Promoure la Sostenibilitat: Practiquem la sostenibilitat ambiental, promovent productes locals i reduint el desaprofitament alimentari.
  • Fomentar la Innovació: Combinem tradició i innovació en la cuina, utilitzant tecnologies avançades.
  • Valorar als Productors Locals: Fem costat als agricultors, ramaders i pescadors, reconeixent el seu paper essencial en la nostra oferta gastronòmica.
  • Enfortir la Comunitat: Usem la gastronomia per a connectar persones, creant espais de trobada i diàleg.

somgastronomia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

65  −  64  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca