SOM GASTRONOMIA 2025
Regió Mundial de la Gastronomia és una iniciativa de l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT) que reconeix regions destacades per la seva oferta gastronòmica i compromís amb la cultura alimentària. Aquesta distinció s’atorga a regions amb rica tradició culinària que promouen la gastronomia com a clau per al desenvolupament econòmic, la sostenibilitat i la cohesió social. Bodegues Sumarroca i Finca Vaig moldre Coloma s’han adherit a aquesta iniciativa amb total convenciment dels seus valors i objectius com a destí gastronòmic global:
- Celebrar la Diversitat Gastronòmica: Catalunya és un mosaic de cultures, tradicions i sabors. Volem mostrar aquesta riquesa a través de festivals i esdeveniments culinaris.
- Promoure la Sostenibilitat: Practiquem la sostenibilitat ambiental, promovent productes locals i reduint el desaprofitament alimentari.
- Fomentar la Innovació: Combinem tradició i innovació en la cuina, utilitzant tecnologies avançades.
- Valorar als Productors Locals: Fem costat als agricultors, ramaders i pescadors, reconeixent el seu paper essencial en la nostra oferta gastronòmica.
- Enfortir la Comunitat: Usem la gastronomia per a connectar persones, creant espais de trobada i diàleg.