10 de gener de 2019
Anyada 2018, anyada ecològica

El passat 2014 a Sumarroca vam prendre la decisió de certificar-nos oficialment com a Bodega ecològica i després de quatre anys, i processos d’adequació a la vinya i a la cava, podem fer oficial que l’anyada 2018, ja és ecològica i orgànica. Així doncs, vins com els clàssics Sumarroca, el Posidonia o el Temps de Flors i Temps de Fruits ja es poden trobar al mercat amb el segell oficial de la CCPAE.

A Sumarroca sempre hem apostat pel respecte al medi global i al nostre ecosistema més immediat i ara, a més, encara hem près més consciència del total respecte pel producte natural, sense l’ús de fertilitzants ni pesticides o organismes modificats genèticament. De fet, vam ser dels primers a introduir les feromones a la vinya amb l’objectiu d’evitar, per mitjans naturals, el corc de la vinya.

Cuidem i mimem els processos de producció per tal d’oferir als nostres consumidors vins i caves amb unes propietats organolèptiques i qualitat excepcionals.

Els processos utilitzats respecten el cicles naturals del cultiu i l’activitat biològica del sòl evitant-ne així la degradació dels ecosistemes i tampoc incorporen substàncies o residus que poden ser perjudicials per a la salut humana.

Però aquesta filosofia portada a la pràctica ha comportat una enorme inversió per tractar preventivament les nostres més de 400 ha. Els tractaments preventius bàsics autoritzats són el coure (prevenció del “míldiu”) i el sofre (prevenció de l’oïdi).
Aquests tractaments han de dur-se a terme immediatament abans d’un canvi de temps i, el més important, a l’uníson en les més de 100 parcel·les que posseïm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0

< Home