19 de novembre de 2019
Sumarroca al podi de la Guia de Vins de Catalunya

2 vins de Sumarroca i 1 cava al podi de la Guia de Vins de Catalunya.

Fa uns dies es va dur a terme la Festa dels Millors de la Guia de Vins de Catalunya on Sumarroca va presentar una sèrie de productes que han entrat al podi.

Primerament, destacar els 9.62 punts del 2CV, una casa i una vinya, el nostre vi natural de xarel·lo vermell titllat com un vi de Penedès extrem. Un vi procedent de la Finca Janet de Monistrol d’Anoia amb un color ataronjat i que es mostra en nas intens i refrescant i ampli i afruitat en boca.

En segon lloc, l’Il·lògic, el nostre vi 100% xarel·lo, una de les varietats de raïm que ens agrada més treballar en el celler, ha aconseguit 9.49 punts. En nas té un aroma fresc i elegant amb notes de fruita blanca i en boca és fresc i afruitat.

Finalment, destacar el 9.64 d’una de les nostres joies de la corona. El Núria Claverol Homenatge, el cava que dediquen els 3 fills Sumarroca a la seva mare, elaborat amb xarel·lo 100% de vinyes velles de la Finca Peretes de Monistrol. Amb un aroma molt únic i intens i amb nota fresques i una bombolla que es desfà al paladar.

El Bòria també ha estat puntuat a la guia amb 9.00 punts i el Brut Nature Gran Reserva, amb 9.19 punts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0

< Home