Benvinguts

Benvinguts

Conscients del nostre vincle i els condicionants que imposa la climatologia i el terroir

Tradició + Innovació

Optem per la producció i elaboració ecològica, natural i sostenible

FINCA

Sumarroca

Volem aconseguir l'excel.lència amb l'elaboració dels nostres vins i caves

FINCA

Molí Coloma

Gaudeix-els

FINCA

Heretat Sabartés

Optem per la producció i elaboració ecològica, natural i sostenible

Bodegues Sumarroca

VISITES I ENOTURISME

Experiències i emocions relacionades amb la cultura del vi. Versatilitat per adaptar-se a qualsevol mena d’esdeveniment oferint exclusivitat, elegància, avantguarda i privacitat. Comunicacions excel.lents per carretera: a prop de Barcelona i de l'aeroport del Prat.

HERETAT SABARTES

HERETAT SABARTES

Heretat Sabartés és un palauet del s. XVIII ubicat al Priorat de Banyeres, en ple cor del Penedès, i envoltat de 25 hectàrees de vinyes, a partir de les quals s’elaboren els vins i caves Sumarroca-Sabartés més exquisits i reconeguts. Les varietats que hi podem trobar són chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc. Va ser la casa palau de la marquesa de Griny i actualment és propietat de la família Sumarroca. La finca compta amb diversos edificis, que destil•len l’elegància i el romanticisme propis de l’època. Rehabilitada recentment, la finca ha mantingut el seu encant i alhora compta amb tots els serveis i comoditats, de manera que resulta una masia perfecta per a casaments i altres esdeveniments: cuina d’última generació, zona de jocs infantils a l’exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, aparcament privat…

eCLUB

eCLUB

Un club que vol ser un lloc de trobada pels apassionats del vi i del cava, del seu món i de la seva cultura. eCLUB t’ofereix els nostres productes i les millors experiències per anar aprofundint i millorant els teus coneixements en forma de tallers, visites guiades i diferents activitats.