18 de setembre de 2024
CSWWC atorga 2 medalles a Bodegues Sumarroca.

Sumarroca Gran Reserva 2020 i Sumarroca Brut Rosé 2021 s’enduen medalla d’or a “The Champagne & Sparkling Wine World Championships 2024”

Bodegues Sumarroca ha aconseguit un èxit destacat al Concurs CSWWC 2024. El prestigiós certamen ha premiat amb dues medalles d’or a dos dels seus caves Sumarroca Gran Reserva Brut Nature 2020 i Sumarroca Brut Reserva Rosé 2021 en aquesta edició.

CSWWC és l’únic concurs internacional dedicat exclusivament als vins escumosos, amb un jurat de reconegut prestigi. Fundat amb l’objectiu de destacar l’excepcionalitat i versatilitat dels escumosos com a vins gastronòmics per excel·lència, el CSWWC s’adreça a la nova generació de consumidors que gaudeixen del vi escumós en qualsevol ocasió, i en valoren la capacitat per maridar amb una àmplia varietat de plats.
En aquesta onzena edició, el CSWWC és ja el concurs de vins escumosos més gran i exigent del món. El certamen avala i promou els escumosos de classe mundial provinents de totes les regions vinícoles, consolidant-los com a referents gastronòmics internacionals.
Amb un creixement tant en nombre de participants com en prestigi i més de 1.500 referències inscrites cada any, els vins premiats al CSWWC es converteixen en un segell de qualitat i excel·lència reconegut arreu del món.

Sumarroca Gran Reserva Brut Nature 2020
Varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada
Nota de tast: Color groc pàl·lid. Aroma fresc i de gran complexitat en què es barregen, en primer lloc, les notes de la pastisseria, degudes a la criança de del cava, amb unes notes lleugeres de fruita fresca procedents del vi base. La boca és fresca, suau i amb una bombolla molt fina que s’integra perfectament en la complexitat del cava. Final elegant, seriós, llarg i sec en què s’expressa la franquesa del cava
El cava es pot adquirir a: https://sumarroca.es/ca/producto/?pid=411

Sumarroca Brut Reserva Rosé 2021
Varietats: Pinot Noir, Macabeu
Nota de tast: Color rosat de capa mitjana. Cava d’elevada intensitat, amb notes elegants de fruita vermella de maduixes combinades amb notes florals. En boca és afruitat i untuós, amb un final delicat.
El cava es pot adquirir a: https://sumarroca.es/ca/producto/?pid=410

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  −  2  =  1

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca