24 de setembre de 2020
Adscrits al segell internacional de Turisme Sostenible BIOSPHERE

Ja estem adscrits a el segell de Turisme Sostenible Biosphere, la certificació de sostenibilitat turística de reconeixement internacional que consisteix a tenir en compte les repercussions actuals i futures en els aspectes econòmic, sociocultural, i mediambiental, a l’hora de dissenyar un sistema turístic.

El projecte es lidera des de la Diputació de Barcelona, ​​amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), organisme vinculat a la UNESCO i soci de l’Organització Mundial de l’Turisme i de l’Global Sustainable Tourism Council, que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística.

Aquest principi de sostenibilitat l’entenem d’una manera global implicant a clients, usuaris, treballadors… per fer del nostre món, un lloc millor.

Aquest és un reconeixement més als nostres esforços sobre ecologia, inclusió i accessibilitat, igualtat de gènere o aspectes socials (com el nostre projecte Tasts amb Cor o les col·laboracions amb entitats i fundacions com: Cuina Justa, Fundació Ginesta, Aflote…

LA SOSTENIBILITAT ÉS UNA TASCA DE TOTS!

One thought on “Adscrits al segell internacional de Turisme Sostenible BIOSPHERE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0

< Home