10 de juliol de 2020
Sumarroca aconsegueix 1.190€ per als afectats de la Covid-19

Davant l’estat d’emergència i la situació de confinament de la població, el passat mes de març, Bodegues Sumarroca, dins del projecte Sumarroca amb cor, va anunciar que faria un donatiu d’1€ per cada ampolla de cava o de vi venuda a la botiga online.

La recaptació, que ha assolit un total de 1.190€, anirà destinada al programa “A tu lado” de l’ONG Save the Children. Aquest projecte s’ha creat específicament per atendre els infants més vulnerables d’unes 6.500 famílies i donar-los accés a una alimentació bàsica, a atenció psicològica i oferir-los la possibilitat de seguir amb llur educació.

L’ ONG Save the Children ha preparat abonaments per aliments bàsics, serveis de recolzament psicològic i d’acompanyament a pares i mares que inlcouen pautes de criança i educació positiva. També programes d’intervenció educativa a través d’un teixit escolar a distància i de disposició d’eines tecnològiques com ara connexió a internet o distribució de dispositius per a continuar amb l’aprenentatge.

Coneix el projecte de Save the Children a:
www.savethechildren.es/donacion-ong/donar-coronavirus-en-espana-familias-vulnerables

D’altra banda, la família Sumarroca, a través de la distribuïdora d’alimentació Selfoods, ha lliurat producte al Banc d’Aliments per valor de 6.000€ que anirà adreçat a entitats socials adherides al Programa de Sortida d’Aliments i que tindran una sortida a centres de repartiment d’aliments, menjadors socials, centres d’acollida, residències, etc… destinats a persones o famílies en situació de pobresa i vulnerabilitat social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0

< Home