Cobertura de Dipòsits

Per a mantenir la temperatura ideal de les camises de fred (entre 16 i 12 °C), els dipòsits d’acer inoxidable on fermenta el vi se situen dintre del celler. D’aquesta manera el contrast tèrmic respecte de la temperatura de l’exterior és menor i, com a conseqüència, els mecanismes de refrigeració no s’han d’activar tan sovint.

D’altra banda, també es fomenta la verema nocturna, moment en què el raïm està a més baixa temperatura i que, una vegada arriba al celler, requereix menys energia per a aconseguir els graus òptims que n’evitin l’oxidació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  −  3  =  2

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca