10 de febrer de 2022
Doble or de Gilbert & Gaillard pel Sumarroca Gran Reserva Brut Nature 2018

La prestigiosa guia independent de vins Gilbert & Gaillard, afincada a França i amb gran projecció internacional, ha atorgat un doble or al Sumarroca Gran Reserva Brut Nature (DO CAVA). Aquest guardó és el màxim reconeixement que entrega la publicació.

El projecte de Gilbert & Gaillard comença l’any 1989 quan Philippe Gaillard i François Gilbert dirigeixen una revista de vins francesa. El 1991 decideixen editar la seva pròpia publicació dedicada al món del vi que té una presència a més de 25 països i una intenció més digitalitzada. En l’actualitat, la seva guia de vins és una referència mundial. Els tastos són a cegues i s’organitzen diverses sessions durant l’any que estan dirigides pels fundadors on participa un equip de tastadors professional de França i altres països.

Aquest reconeixement és fruit de la feina que tot l’equip de Sumarroca dedica a elaborar grans vins sobre tres pilars: el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, la tradició i les varietats autòctones.

 

Sumarroca Gran Reserva Brut Nature

Varietats: Xarel·lo, Parellada, Macabeu

Ecològic

Criança: + 36 mesos

Nota de tast: Color groc pàl·lid. Aroma fresc i de gran complexitat en què es barregen, en primer lloc, les notes de la pastisseria obtingudes en la criança del cava, amb unes notes lleugeres de fruita fresca procedents del vi base. La boca és fresca, suau i amb una bombolla molt fina que s’integra  perfectament en la complexitat del cava. Final elegant, seriós, llarg i sec en què s’expressa la franquesa del cava.

Vols tastar el cava? Clica aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  −  2  =  4

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca