12 de novembre de 2021
El Grup Sumarroca dóna 4.500 pots de llegums a Càritas

La donació del Grup Sumarroca anirà destinada a famílies sense recursos

La família Sumarroca, a través de la seva distribuïdora d’alimentació Selfoods, ha lliurat 4500 pots de llegum a l’organització humanitària Càritas.

La distribució d’aquests 4.500 pots es farà a través de la seu de Càritas a Sant Feliu de Llobregat i proveirà a unes 1500 famílies usuàries de l’Economat de Vilanova i la Geltrú, de la la Cistella Solidària de Sitges, i altres punts de servei del Garraf i Alt Penedès.

Cooperar i buscar solucions plegats és la via de sortida de situacions de vulnerabilitat. Des del grup que regenta la família Sumarroca es seguiran buscant maneres de poder avançar conjuntament per així poder gaudir del benestar de les persones i tot el seu entorn. Tots SUMem!

Sumarroca amb Cor

El Grup Sumarroca impulsa el projecte Sumarroca amb Cor que pretén fer arribar als col·lectius més vulnerables experiències al voltant d’una copa de vi, cava o most tot creant sensacions i entorns associatius, molt beneficiosos per a persones que poden tenir risc de soledat o d’exclusió social. S’han realitzat activitats amb els Amics de la Gent Gran o la Creu Roja a l’Alt Penedès i Terra Vine i Dona (projecte d’ajut i integració laboral de dones maltractades). També s’han cedit espais del celler per dur a terme activitats organitzades per entitats sense ànim de lucre.

El Grup també col·labora amb la donació de productes alimentaris a projectes que aposten pel servei social i el desenvolupament integral de la població com Càritas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

41  −  37  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca