23 de març de 2021
El Reserva Brut ecològic Sumarroca considerat el millor cava segons Mundus Vini

El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017

Bodegues Sumarroca, celler ecològic situat al Penedès, ha rebut medalla d’or pel Reserva Brut ecològic del 2018 al prestigiós concurs internacional Mundus Vini Spring Tasting 2021. Després d’un tast amb un pool de 613 caves realitzat per un panell de 300 especialistes de tot el món, el Reserva Brut ecològic també s’ha considerat el millor cava.

El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017, el qual ha aconseguit medalla de plata.

Mundus Vini està considerat un dels concursos de vins i escumosos referents al món que cada any compta amb la presència d’11.000 referències. Va ser creat per l’editorial alemanya Meininger Verlag, líder en el sector vitivinícola.

Amb l’obtenció d’aquests premis, Sumarroca demostra el seu compromís amb l’elaboració de productes de qualitat.

 

NOTA DE TAST DEL RESERVA BRUT ECOLÒGIC

Color groc pàl·lid. Aroma molt fresca, barreja de fruita pro­cedent del vi base amb les primeres notes de pastisseria de­gudes a la criança de dos anys del cava. En boca és afruitat i fresc, amb una bombolla fina i agradable que s’integra a la perfecció a l’estructura del cava.

Tasta el cava aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

28  −    =  22

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca