10 de març de 2021
Sumarroca aconsegueix el segell Safe Travels

El segell reconeix a nivell internacional protocols normalitzats de mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19 dictaminats per la OMS

Bodegues Sumarroca ja disposa del segell SAFE TRAVELS de World Travel Tourism (WTTC) que gestiona Turisme de Barcelona. Aquest distintiu reconeix els protocols de viatge segur a nivell mundial i permet que el viatger reconegui les empreses, entitats i destinacions que han adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció davant la COVID-19.

Des de l’inici de la pandèmia, Sumarroca ha adaptat les visites a les mesures marcades en cada moment pel PROCICAT. El celler ha apostat per transmetre seguretat i confiança als seus visitants amb l’establiment d’uns protocols sanitaris rigorosos sense que se’n vegi perjudicada la qualitat de l’activitat. El segell ha estat la culminació d’aquesta voluntat de millora constant en el món del turisme, que ja es va iniciar amb l’adhesió a BIOSPHERE que aposta per la qualitat i la sostenibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

19  −  11  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca