08 de març de 2021
8M | Terra és nom de dona

Terra és nom de dona

La terra és l’aspecte vital de la naturalesa. D’ella en neixen les arrels i ella és també qui s’encarrega de nodrir-les per a possibilitar la vida. La terra té una missió, posar la vida al centre.

És important prendre consciència de la necessitat de respectar el ritme de la terra i evitar la intervenció dels humans. Ella lluita per la causa de la vida i amb això, donarà el seu millor fruit. El deteriorament del medi ambient, la desertització, la contaminació de l’aigua i de l’atmosfera, a part de maltractar i explotar, també atempta contra aquesta essència.

Plató ja denunciava la situació de la terra grega a El Critias devastada per problemes de desforestació i excés de pasturatge. Però en l’actualitat la gravetat arriba amb la magnitud de la catàstrofe.

Es necessita construir una nova lluita per contemplar la terra com a causa de vida, com a explosió de naixement i principal font de creixement i no caure en el parany de pensar que els recursos són il·limitats.

Núria Claverol és la insigne del lideratge femení de casa nostra. I el cava que reposa a les botelles d’àmfora ens remet a aquest amor i respecte per aquesta terra, biodiversa i imperfecte, però tant necessària i plaent. És l’efervescència de la terra que arriba als nostres llavis.

Gaudir d’un passeig per la finca Santa Creu on neix el Núria Claverol Homenatge ens porta a recordar la urgent necessitat de protegir-la per a poder seguir gaudint-la.

Homenatge a la Terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  −  2  =  7

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca