05 de març de 2021
Sumarroca treu un nou vi monovarietal de macabeu

El vi 100% de macabeu s’afegeix a la col·lecció de l’Il·lògic xarel·lo.

Bodegues Sumarroca ha creat un nou Il·lògic elaborat íntegrament amb una minuciosa selecció del macabeu de la vinya del “Camp Gran”.  D’aquesta finca s’extreu també el raïm per a elaborar el Sumarroca Gran Reserva Brut Nature premiat en diversos concursos internacionals.

L’Il·lògic macabeu permet que, a cada glop, s’evoqui el matís del territori i es percebi l’ecosistema de Sumarroca, la influència climàtica de la muntanya de Montserrat i el caràcter Mediterrani.

Fruit del compromís del celler amb la terra i l’aposta per a demostrar la fortalesa i el caràcter de les varietats tradicionals del Penedès, el celler, situat al cor de la denominació, ha volgut afegir un nou company de viatge a l’Il·lògic xarel·lo. Així doncs la col·lecció inclou dos vins amb unes característiques organolèptiques evidentment diferents però que a la vegada es complementen, són un ying-yang perfecte que permet conèixer el caràcter penedesenc.

LA VINYA DEL CAMP GRAN

La vinya del Camp Gran està situada a la part mig-alta de la finca Sumarroca, té una exposició sud, està ben ventilada i a tocar del barranc de Santa Creu. La plantació és en emparrat doble royat orientació Nord-Sud per a optimitzar la disposició de les plantes. D’altra banda, el sòl és molt calcari, amb poca matèria orgànica i molt ben drenat. Aquest fet, juntament amb la bona ventilació natural, fa que a la parcel·la quedi oxigenada i no sigui tan propensa a tenir malalties.

NOTA DE TAST:

Vi color groc pàl·lid amb matisos platejats. Aromàticament, predominen les notes intenses de pera ercolina (de granet) i les pinzellades de cítrics. L’aroma és afruitat i té un rerefons de fonoll. En boca es percep clarament la fruita, és llaminer i presenta una bona acidesa. Apareixen herbes aromàtiques i arrel de regalèssia al postgust. És llarg, rodó i, a la vegada, fresc i juganer.

PREU DEL VI: 8,50€

Vols tastar el nou vi? Clica aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  +  37  =  47

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca