04 de febrer de 2021
Núria Claverol Homenatge 2014: 93 punts DECANTER i 17,5/20 punts Jancis Robinson

El Núria Claverol Homenatge 2014 aconsegueix 93 punts en el tast de PREMIUM CAVA realitzada per Decanter. Els vins van ser seleccionats i tastats per Pedro Ballesteros Torres MW.
Aquest cava premium de Sumarroca amb més de 45 mesos de criança, entra en la categoria de Highly Recommended.

Aquest cava, firmat pels tres fills Sumarroca i que rendeix homenatge a la seva mare, Núria Claverol, també ha aconseguit una puntuació de 17,5 sobre 20 al tast de Ferran Centelles per a Francis Robinson.

Sens dubte, bones notícies per a un dels caves més apreciats de Sumarroca.

NÚRIA CLAVEROL, els orígens

La filosofia i idea de Núria Claverol va néixer el 2004. Els fills de Núria i Carles Sumarroca van decidir homenatjar a la seva mare. Per això, van encarregar un disseny únic i especial, inspirat en les antigues àmfores gregues. El disseny guanyador, es va obtenir del premi Sumarroca en l’edició ADI-FAD 2004.
Es va buscar oferir un elaborat, únic i genuí a través d’una vinya vella de Xarel·lo.
El Núria Claverol Homenatge és l’únic dels quatre Núries que està signat pels tres fills – Carles, Albert i Jordi – i expressa el reconeixement a la seva mare donant nom als caves de més alta gamma de Bodegues Sumarroca.

Un vinya particular

El Núria Claverol Homenatge s’elabora en un paratge molt influenciat pel Bosc de l’Àliga i el seu barranc, que crea un corrent d’aire refrescada pel bosc. Es tracta d’una vinya que mira cap a l’est, el que, juntament amb l’efecte de bosc, fa que el sol de la tarda s’apagui abans i no sobreescalfi la vinya. El terreny és calcari, amb un alt percentatge de graves i fòssils en profunditat que confereixen una gran personalitat als vins.

Nota de tast

Aroma intens i singular, amb notes minerals i torrades que donen singularitat a el conjunt. En boca és extremadament gustós, amb una bombolla fina i perfectament integrada que enriqueix el gust viu i afruitat de les primeres notes, i el gust mineral, fresc, d’aquestes últimes.

Vols provar el Núria Claverol Homenatge?
Clica aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

77  −    =  71

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca