El celler aprofita el llançament del nou Brut Reserva ecològic per a renovar el conjunt de la imatge dels caves
Aquest 2020, Sumarroca treu al mercat els caves Brut Reserva i Brut Rosé ecològics i renova la imatge de la seva línia de caves on posa en valor els principis d’ecologia i sostenibilitat. Després d’iniciar l’any 2013 el procés de reconversió cap a una agricultura 100% ecològica i sostenible, els caves ja han assolit el seu punt de criança i ja estan llestos per ser degustats. El passat 2018 el celler ja va llençar els vins joves amb certificació CCPAE.
Sumarroca treballa des de fa anys amb la voluntat de transformar totes les seves línies de treball cap a un model sostenible i ecològic amb gran èmfasi a la cura del medi ambient i a la biodiversitat de la Finca. La família posseeix unes 400 ha de terreny al Penedès, amb un ecosistema que uneix vinya i biodiversitat, on, entre d’altres, es troben quantitat d’espècies d’ocells en perill d’extinció que nidifiquen a la zona.
Els nous caves Sumarroca són el resultat d’aquesta consciència i compromís mediambientals que fan que Sumarroca sigui un dels productors ecològics més rellevants del Penedès. Amb un disseny elegant, sofisticat i sobri, i uns acabats delicats, tant en la presentació com en la textura, l’etiqueta dels nous caves ens porta també als orígens del molí paperer que hi havia fa segles al celler de Molí Coloma, seu de Sumarroca. És un homenatge doncs a la cultura paperera arrelada al nostre territori.
El propòsit de Sumarroca és seguir participant conjuntament amb els col·laboradors i els amics del celler per a desenvolupar i difondre tots aquests projectes que agrupen els valors de sostenibilitat i territori.