Espiells Terra de Vi

Sumarroca és soci fundador de l’associació Espiells Terra de Vi, que neix amb la voluntat de protegir la comarca de l’Alt Penedès, concretament, la zona vitícola nord, una terra de vi plena d’oportunitats.

Com a objectius principals destaquen promoure el coneixement de la riquesa natural i agrícola de la zona, a més de la seva preservació i conservació, i protegir els sòls sobre els que s’hi desenvolupa l’activitat agrària, per tal de preservar la biodiversitat i l’ecosistema i garantir-ne un desenvolupament sostenible. L’associació també vol contribuir a la millora dels valors paisatgístics i ambientals associats tot dinamitzant l’activitat econòmica de les accions de la zona i posar en valor el patrimoni i la preservació del món rural.

L’associació s’assenta en set grans pilars que conformen la identitat del territori: agricultura i viticultura; cellers, empreses agràries i agroalimentàries; història, patrimoni i cultura; paisatges i sostenibilitat; coneixement i formació; enoturisme i serveis; i entitats i associacions locals.

Us convidem a saber-ne més @espiellsterravi

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca