Tastos amb Cor
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Tastos amb Cor


Fa arribar els tastos o visites a persones que no hi tenen accés fàcilment.

Els assistents aprenen el procés del tast i la historia del vi o cava que tenen entre mans. El més important és que al voltant d’aquesta activitat es crearà un entorn associatiu, molt beneficiós per perfils de públic que poden tenir risc de soledat o d’exclusió social.

Entitats i fundacions que ja han confiat amb nosaltres:

Fundació Amics de la Gent Gran: cicle de tastos a diferents emplaçaments de l’àrea de Barcelona. Fase d’expansió de l’activitat a la resta de Catalunya.

ONCE: visita i tast a Sumarroca amb persones cegues i amb discapacitat visual.

Entrevista a Eulàlia Tort, coordinadora de la Fundació dels Amics de la Gent Gran: “El tast és un meravellós pretext per a què les persones grans es coneguin entre elles”.

Llegeix l’entrevista aquí:

PREU:
Consultar

DIA:
Tot l'any

HORARI:
De dilluns a dissabte: reserva prèvia

LLOC:
Bodegues Sumarroca, Finca Molí Coloma, Sant Sadurní.

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.