Tastos amb Cor
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Tastos amb Cor
Els nostres tasts solidaris tenen dos vessants: Activitats on el més important és crear un entorn associatiu, molt beneficiós per a perfils de públic que poden tenir risc de soledat o exclusió social. D'altra banda, les activitats també són un mitjà per recaptar fons per a les fundacions i associacions amb què hem signat un conveni de col·laboració. L'activitat realitzada i el 100% del que es recapta és per a l'entitat sense ànim de lucre escollida. CONVENIS DE COL·LABORACIÓ 2023 /2024: Creu Roja Alt Penedès i Fundació Punt de Vista. Cada any el nostre celler organitza una CAMINADA 100% SOLIDÀRIA per recaptar fons. El 2023 vam recaptar fons per a les entitats de Fundació Santa Clara de Sor Lucia Caram i pel Càncer Metastàtic de Mama.

LLOC:
Bodegues Sumarroca

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.