Tastos amb Cor
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Tastos amb Cor
Les nostres cates solidàries tenen 2 vessants:

1. Una activitat on el més important és crear un entorn associatiu, molt beneficiós per gent amb risc de soletat o exclusió social.
Una entitat per qui ja hem fet activitats és la Fundació “Amics de la Gent Gran” de Barcelona

2. Les activitats també són un mitjà per a recollir fons per les Fundacions o les Associacions amb les quals hem firmat un conveni de col·laboració.
En aquest cas, la bodega realitza l'activitat i el 100% del que es cobra és per l’entitat sense ànim de lucre escollida.

Aquest 2021 ja hem firmat convenis amb:
Creu Roja Alt Penedès
Talent Femení: Projecte “Terra, Vine i dona” (ajuda a dones víctimes de violència de gènere)

PREU:
Consultar

DIA:
Tot l'any

HORARI:
De dilluns a dissabte: reserva prèvia

LLOC:
Bodegues Sumarroca, Finca Molí Coloma, Sant Sadurní.

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.