Finca Heretat Sabartés

Heretat Sabartés és un palauet modernista del s. XVIII en ple cor del Penedès. La casa-palau va pertànyer a la marquesa de Griny i va ser rehabilitada cuidant el seu encant original. Està situat al Priorat de Banyeres i envoltat de 25 ha de vinyes.

La finca compta amb diferents edificis, tots amb l'elegància i el romanticisme propi d'aquella època. Com a peculiaritats, la casa principal manté la seva torre característica i hi ha un petit estany al mig del jardí, acompanyat per les antigues casetes dels banyistes; unes autèntiques joies arquitectòniques.

Un celler majestuós i una deliciosa ermita són també elements singulars d'aquesta finca.

Actualment compta amb tots els serveis i comoditats que la converteixen en la masia ideal per a casaments, esdeveniments privats i corporatius: cuina d'última generació, zona de jocs infantils a l'exterior, recinte tancat per preservar la intimitat, pàrquing privat.

La vinya que envolta aquest magnífic conjunt, té varietats com Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc i Muscat de Frontignan.

Els vins d’Heretat Sabartés expressen la tipicitat de la finca i de la zona més marítima i tarragonina del Penedès.SITUACIÓ

Banyeres del Penedès (Baix Penedès)

EXTENSIÓ

25 hectàrees

VARIETATS PLANTADES

Chardonnay, Muscat de Frontignan, Riesling i Sauvignon Blanc

TIPUS DE SÒL

De textura franco-argilosa calcària, típica del Penedès

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca