La verema és el moment més màgic de l’any per a un celler. Les olors del most, de les fermentacions… Un món de sensacions aromàtiques i gustatives! En aquesta tarda única, anirem al celler i farem un tast de most de les tines amb els vins en diferents estat de fermentació. També gaudirem d’un tast de 3 productes molt especials del nostre celler. Seguirem amb un sopar-berenar a l’aire lliure, a la nostra terrassa, amb vistes a les vinyes.
El sopar estarà compost per 7 tapes elaborades amb productes km 0 (torradeta d’ou de guatlla amb foie, torradeta vegetal de llagostí, torradeta de pernil d’ànec amb ruccula i pinya, trinxat d’escalivada amb anxova, mini truita de patata, caneló d’ànec del Penedès amb salsa de foie trufada i postres de coca). Els plats aniran acompanyats amb vi i cava de Sumarroca (i most per als que no veuen). La vetllada estarà amenitzada per un concert de música en viu i serà conduïda per la nostra sommelier Mercè Sumarroca.
DIA: 3 de setembre. De 12.30h a 15.30h.
PREU 39 EUROS PER PERSONA
Reservas a: winetourism@sumarroca.com