08 de juny de 2022
Turisme de Barcelona atorga el Premi Sostenibilitat del Patrimoni cultural, natural i de les tradicions a Sumarroca

El reconeixement és pel projecte que ha impulsat el celler: “L’enoturisme i la repoblació de la flora i la fauna”.

 

El passat divendres 3 de juny Turisme de Barcelona va celebrar la 6a edició dels Premis de Sostenibilitat Turística que tenen com objectiu impulsar les bones pràctiques en el sector del turisme per avançar en la sostenibilitat i en assolir els ODS en l’àmbit turístic des de la sostenibilitat ambiental, social, cultural i de l’accessibilitat. Els guardons reconeixen l’esforç de les empreses en els següents àmbits; sostenibilitat social; accessibilitat;  sostenibilitat del patrimoni cultural i natural i sostenibilitat ambiental.

Bodegues Sumarroca ha rebut el Premi Sostenibilitat del Patrimoni cultural, natural i de les tradicions pel projecte que dona a conèixer als visitants les accions per a la recuperació de la flora i la fauna autòctones i que consciencia sobre la importància que tenen els ecosistemes propis en el medi ambient que es realitza a la Finca Sumarroca, situada a Monistrol d’Anoia. Protegida per Xarxa Natura 2000, a la Finca es du a terme una activitat de vol de rapinyaires, per a divulgar com són de rellevants aquestes espècies d’aus en el cultiu de la vinya i les plantes del territori. A més, s’ha rehabilitat una antiga caseta de pastor per a la repoblació de ratpenats. També s’ha construït una bassa, que es nodreix de l’escorrentia dels camps i la pluja, i és una zona important per a la reproducció de diverses espècies d’amfibis. En els propers mesos, Sumarroca presentarà nous plans relacionats en la matèria sostenible i social.

 

Turisme de Barcelona

Turisme de Barcelona treballa en una aposta decidida per la sostenibilitat impulsant  diverses accions i des de diferents àmbits. Es va adherir a la Declaració de Glasgow com a organització de suport amb el compromís de desenvolupar els  objectius de Sostenibilitat Turística en el sector, i, també realitzar accions de la promoció, suport, incentivació, formació dels seus membres i stakeholders per fomentar l’alineació amb la Declaració de Glasgow.

En aquest sentit, promou el ‘Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere’ impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport de Cambra de Comerç de Barcelona, la certificació Biosphere  entre aquelles empreses que donin compliment als requisits exigits i així permetre un millor posicionament de les empreses turístiques de la destinació, donant visibilitat a un model de turisme sostenible.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

95  −  93  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca