23 de juny de 2021
Sigueu Benvinguts a Pagès!

Què és el Benvinguts a Pagès?

Una proposta per a visitar productors de Catalunya, entre ells Sumarroca, durant tot l’any per a compartir el treball al camp. És la forma de mostrar d’on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere dels aliments a les famílies, escoles o parelles. Una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor.

Els productes agroalimentaris de proximitat del nostre territori arriben a les cuines i rebosts a través de la venda en circuit curt per part de productors i elaboradors catalans. La venda de proximitat és la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia, o bé com a resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que els productors fan en favor del consumidor, directament o mitjançant la intervenció d’una persona intermediària.

Totes les explotacions participants al Benvingut a Pagès tot l’any disposen del Segell de Venda de Proximitat de Catalunya, que els permet la venda directa i la venda en circuit curt dels seus productes.

En aquest enllaç pots consultar tots els productors que es poden visitar durant tot l’any: https://totlany.benvingutsapages.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

27  −  17  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca