23 de juny de 2021
Sigueu Benvinguts a Pagès!

Què és el Benvinguts a Pagès?

Una proposta per a visitar productors de Catalunya, entre ells Sumarroca, durant tot l’any per a compartir el treball al camp. És la forma de mostrar d’on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere dels aliments a les famílies, escoles o parelles. Una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor.

Els productes agroalimentaris de proximitat del nostre territori arriben a les cuines i rebosts a través de la venda en circuit curt per part de productors i elaboradors catalans. La venda de proximitat és la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia, o bé com a resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que els productors fan en favor del consumidor, directament o mitjançant la intervenció d’una persona intermediària.

Totes les explotacions participants al Benvingut a Pagès tot l’any disposen del Segell de Venda de Proximitat de Catalunya, que els permet la venda directa i la venda en circuit curt dels seus productes.

En aquest enllaç pots consultar tots els productors que es poden visitar durant tot l’any: https://totlany.benvingutsapages.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

56  −    =  47

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca