12 de gener de 2022
Verema 2021

Tardor amb temperatures habituals i entrada de l’hivern amb menys graus de l’habitual. Malgrat la pujada de temperatures del febrer, al març hi ha una estabilitat i la brotació és en dates habituals fins al mes de juny, que amb l’augment de temperatures hi ha un creixement més ràpid.

Pel que fa la pluviometria, ha sigut excepcionalment baixa i les pluges no han estat ben repartides durant l’any. Amb la manca d’aigua, la verema presenta moltes diferències entre varietats però l’estat sanitari és molt bo. La vinya ha crescut de manera adequada tot i l’extrema sequera. Aquesta sí que va afectar el creixement dels grans de raïm, van quedar molt petits. Els vins de la verema tindran una frescor molt elevada, amb una fruita tendint a fresca, amb una molt bona finor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  −  3  =  6

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca