Acords Voluntaris

El 2016, Bodegues Sumarroca s’adhereix als ACO2RDS VOLUNTARIS amb la finalitat de conèixer la petjada de carboni que genera la seva activitat econòmica i aplicar polítiques per a reduir-la.

El Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) impulsat per la Generalitat de Catalunya es va posar en marxa l’any 2010, a través de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic. Aquest Programa ofereix eines, suport i reconeixement a aquelles organitzacions que tenen instal·lacions i/o operacions a Catalunya i que de manera voluntària volen establir un compromís per a reduir les seves emissions de GEH.

Mitjançant un acord, les organitzacions que s’adhereixen es comprometen a fer un seguiment de les seves emissions de GEH i establir anualment mesures per a reduir-les.

Dins d’aquest acord, Sumarroca ha substituït la il·luminació convencional per la de baix consum, ha adaptat part de les instal·lacions amb noves finestres per tal de potenciar la llum natural, aprofita el fred dels dipòsits per a mantenir els llevats i, com a conseqüència, es desconnecta  la cambra frigorífica, utilitza compressors més eficients, ha reduït el pes de les ampolles de vi (de 560 a 460 g) i de cava (de 900 a 835 g) i ha instal·lat fonts d’aigua potable per a eliminar les ampolles de plàstic, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

43  −  40  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca