05 de juny de 2023
“Fem polseguera!” recapta 8.000 € en la segona edició.

Subirats, 1 de juny 2023

Bodegues Sumarroca i Fundació Fidem han lliurat aquest matí al pati de VINSEUM de Vilafranca del Pendès, dos xecs amb un valor total de 8.000 € recollits en la II Caminada Fem Polseguera 2023.

“Fem Polseguera!” Ha sigut el lema d’aquesta II Caminada Solidària organitzada per Fundació Fidem i Bodegues Sumarroca, el passat 18 d’abril a les vinyes de la Finca Sumarroca. Aquesta iniciativa s’inicia fa dos anys de la mà de Queta Domènech, vicepresidenta de Fundació Fidem (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora) i Mercè Sumarroca, RRPP i responsable d’enoturisme del celler.

La caminada, que va consistir en una ruta circular de 8 km iniciada a Monistrol D’Anoia i seguint camins d’entre les vinyes de la Finca Sumarroca, va tenir una assistència de més de 500 persones, triplicant el número de participació de la primera edició. Els diners recollits entre els assistents, fila zero, patrocinadors i col·laboradors, ha sigut de 8.000 eur que s’han repartit entre “Asociación Española CMM Càncer de Mama Metastásico” i l’altra meitat a la Fundació Santa Clara, de Sor Lucía Caram.

Montse Lluch, representant de la “Asociación CMM”, s’ha mostrat molt agraïda per l’aportació que es destinarà a la investigació de la malaltia, així com per la possibilitat de donar visibilitat a la malaltia per empoderar tant els malalts com a les seves famílies,

Sor Lucía Caram, ha indicat que l’import es destinaria a la plataforma ciutadana de Manresa que ajuda a persones que no poden accedir a les necessitats bàsiques de menjar.

Bodegues Sumarroca que organitza altres accions solidàries, vol continuar cultivant aquesta consciència solidària, col·laborant amb noves accions i nous projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

88  −    =  85

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca