Fidem

Fidem, Fundació Internacional de la Dona Emprenedora, és una fundació creada el 1996 per donar suport i finançar dones emprenedores, que malgrat la seva iniciativa i esforç, es troben limitades a l’hora de dur a terme els seus objectius. A través de networking, formació, mentoring així com els seus programes d’emprenedoria, FIDEM vol impulsar i donar visibilitat a l’activitat empresarial femenina com a agent de desenvolupament econòmic i social. Fidem defensa la igualtat efectiva i potencia el creixement personal i professional per a la visibilitat de les dones i la seva influència en la societat.
Bodegues Sumarroca dona suport a FIDEM i comparteix els valors d’igualtat de gènere, transparència, creixement, solidaritat, actitud emprenedora, compromís i honestedat i independència plural. Juntament amb Fidem, Bodegues Sumarroca organitza anualment una caminada solidària per recaptar fons econòmics a favor de fundacions o associacions amb objectius comuns com la investigació a malalties, accions solidàries o ajuts humanitaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

63  −    =  53

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca